Vetafscheider, Restaurant "Broadway", Utrecht




Volgens wettelijke regelgeving dient elke horeca gelegenheid met een
keuken een vetafscheider te hebben.

Wat is een vetafscheider :

Een vetafscheider bestaat meestal uit 3 compartimenten.

1, het compartiment voorvanger ook wel een zandvanger genoemd.
(In dit compartiment bevindt zich het inkomend riool)
2, het vetafscheidings compartiment.
3, het afwaterings compartiment. In dit compartiment zit het afvoerend (uitgaand) riool.

Ook dient er achter deze vetafscheider een controlepunt te worden geplaatst.
Deze dient om de ambtenaar van de gemeente de mogelijkheid te bieden om te controleren of uw vetafscheider goed functioneert.
Vetafscheiders bestaan er in diversen materialen en maten.
En kan zowel in de keuken als voor de horecagelegenheid worden geplaatst.
Voor het laatste is echter vaak toestemming van de gemeente nodig.
Wij voorzien u graag van een offerte waarin voor u berekend word,
de grote van de voor u nodig zijnde vetafscheider,
de materiaal soort en de kosten voor het leveren en plaatsen van de vetafscheider.

Het legen van de vetafscheider :

De vetafscheider zal naar gelang het gebruik tussen de 2 en 4 maal per jaar moeten worden geleegd.
Uiteraard kunnen wij u een contract aan bieden om uw vetafscheider te legen.
Wij hebben de mogelijkheid om met een zuigspoelcombinatie op een aanhanger uw vetafscheider te legen
Deze combinatie is zeer compact, en mag ook gebruikt worden op de Oudegracht en anderen grachten.
Maar ook in parkeergarage‚ÄĚs en op moeilijk bereikbare plaatsen bied deze combinatie uitkomst.